The Best Damn Band In The World

Av og til kommer man over videoer som rett og slett tar pusten fra en, og dette er én av disse videoene!

Er det ståpels du er ute etter når det kommer til korpsmusikk kan vi med den største og selvfølgeligste gleden tilby deg nettopp det her!

The “Hollywood Blockbuster Show”

Det du nå skal få se skal du enkelt og greit bare legge deg på minnet for opptredenen du snart skal få se har allerede blitt karakterisert som legendarisk – med rette. Showet kalles for The “Hollywood Blockbuster Show” og ble utført av medlemmer av Ohio State University Marching Band den 26. oktober 2013 på Penn State Game.

Spesielt imponerende er det å tenke på at deltakerne kun hadde én uke på å lære seg bevegelsene som fremføringen krevde, samt at de hadde bare litt over én uke på å øve inn musikken. Dette er mektig imponerende, og noe alle burde ta seg tid til å se på.

Forestillingen presenterer kjente filmer fra Hollywoods historie og her får illustrert og spilt musikk fra Superman, Harry Potter, Jurassic Park med mer – fantastisk!

Bandet går under navnet The Best Damn Band In The World – og det er absolutt fullt fortjent!

Husk fullskjerm og full HD!