Musikk, musikk og atter musikk!

Vi elsker korps. Det er det jo naturligvis ingen tvil om, men i bunnen av dette ligger et intens og lidenskapelig forhold til musikk generelt, og det er dette som driver mange som spiller i korps rundt om i landet. Dessverre blir det færre og færre av disse, men musikken vil ligge i bunnen av det meste vi fortar oss uansett.

Vi fant en interessant side som har mye interessant å si om musikk, og slike sider finner man egentlig ikke så mange av nå om dagen. Dette er litt synd ettersom vi føler at musikk og lidenskapen for den er i ferd med å bli litt vannet ut. Blogger handler ikke så ofte om musikk lenger, men mer om andre trivielle ting (vi forsøker virkelig ikke å være dømmende her) som for eksempel interiør, hobbyer, kropp og andre slike emner.

Musikk er en kunstopplevelse, en subjektiv opplevelse som fortjener å bli opphøyd av mennesker som elsker å skrive og som elsker musikken sin! Musikk og skriving om musikk er i stor grad overlatt til de store avisene og det som presenteres der er altfor kjedelig. Det er ikke noe ‘passion’ i det som kommer frem der, men det trilles bare kalde terninger som akkompagneres av tekniske og kjedelige vurderinger av forskjellige utgivelser.

Et nettsted som tar for seg både musikk, film og tv er derfor høyst etterlengtet og noe som virkelig har sin plass i den norske bloggheimen, som har blitt overfylt av unge jenter som forteller om det innholdsrike/innholdsfattige livet sitt samtidig som de får store penger fra annonsører for å pushe produktene deres. Det er nesten utrolig at det går an å leve av dette, men det gjør det faktisk.